2020-07-03

Kesägrillaus ke 8.7.


Ensi keskiviikkona 8.7. tosiaan olisi TTYkityksen kesäistä grillailua Hervannan kampuksen etunurtsilla illasta klo 18 ns. virallisesti alkaen, jotta päivätyöläisetkin halutessaan kerkeävät mukaan hyvin. Kokoontuminen tapahtuu todennäköisesti lähellä obeliskia, ja paikasta voidaan vinkata kerhon Telegram-ryhmään. Grilli löytyy, evästä löytyy ja huhu kertoo, että maisteltava saattaisi olla myös erä TTYkityksen wappusimaa. Huoli pois, se ei aivan huhtikuun lopusta ole käynyt, vaan uusi erä, jota saattaa olla syyswapun koittaessa tarjolla lisääkin!

Huom! Tapahtumalla pidetään jonkin asteen säävaraus, eli jos sataa pirusti, niin siirretään mahdollisesti seuraavalle viikolle tai muuta vastaavaa. Tästä kuitenkin ilmoitetaan, jos niin käy. Muussa tapauksessa siellä nähdään!

---

Sitten vielä päivän musasuositus/-pakotus! Ajan kanssa hieman kyllästymiseenkin asti kuunnellun Amorphis-orkesterin Pasi Koskisen ajan kevytprogeilulevyt Tuonela (1999) sekä Am Universum (2001) ovat henkineet elämää yhtyeen pysymiseen mielenkiintoisena maun hieman muuttuessa. Junnumpana tätä hieman hillitympää tyyliä oli ehkä hieman vaikeampi sulattaa, mutta nykyään nämä levyt kyllä potkii kuin nyrkki!