2014-08-13

TTYkitys Fuksisauna 11.9.2014

In English below!

TTYkityksen syyslukukauden ensimmäinen saunailta on torstaina 11. syyskuuta Konetalon saunalla, jonka ovet ovat avoinna klo 18 alkaen. Saunalla on mahdollista liittyä TTYkityksen jäseneksi sekä uusia jäsenyytensä myös tulevalle lukuvuodelle. Kerhon lukuvuosittainen jäsenmaksu on 5 euroa. Erityisesti fuksit ovat tervetulleita tutustumaan kerhon toimintaan tarkemmin, mutta myös vanhat jäsenet ovat enemmän kuin tervetulleita!

Saunailta on perinteisesti samana päivänä kuin fuksimessut (ts. JA-HAA-messut), johon myös TTYkitys osallistuu. Poiketkaa myös siellä moikkaamassa kerhon hallitusta!

Tässä netistä löytyvä huonohko suunnistuskartta saunalle: http://www.students.tut.fi/~fishers/suunnistusohje_saunalle.html

Tapahtuman Facebook-sivu:
https://www.facebook.com/events/1464568400472611/?fref=ts


In English:

The first sauna evening of TTYkitys for this autumn will be held on September 11th at the Konetalo sauna. The evening begins at 18:00. Come and hear about TTYkitys and join our great club! TTYkitys membership fee is 5 euros per academic year. Old and new members are welcome to join us at the sauna!

Earlier on the same day there will be an event called fuksimessut (i.e. JA-HAA-messut) at Konetalo. TTYkitys will have a stand over there so you will be able to come by and say hi to the TTYkitys board!

Here is a map (not very good, hehe) to the Konetalo sauna: http://www.students.tut.fi/~fishers/suunnistusohje_saunalle.html

Facebook event:
https://www.facebook.com/events/1464568400472611/?fref=ts

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti